دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است آخرین جزئیات درباره نحوه دایمی شدن قرارداد‌های کارگران، مدت زمان بیمه بیکاری و میزانِ حق مسکن
سرخط خبرها

طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی

  • کد خبر: ۸۵۴۴۸
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی
کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد

مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشور‌ها هم با کمی تغییر پخت می‌شود. این کتلت را با برنج هم می‌توان صرف کرد. همین‌طور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم می‌پزند.

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم‌پر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • گشنیز خردشده: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه کتلت شکم‌پر

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافه‌کردن سیر است. سیر‌ها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آن‌ها را تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را با ۲ عدد فلفل‌سبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقی‌مانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسه‌ای نیز تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

از مواد سیب‌زمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخم‌مرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

کتلت شکم‌پر

فوت آشپزی

*در صورتی که ذائقه‌تان غذا‌های تند و تیز را می‌پسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را به‌خوبی بگیرد، هنگام سرخ‌شدن، روغن کمتر کف می‌کند و کتلت حسابی ترد و برشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->